Rodestein

Privacy beleid

Brasserie Rodestein wil met dit privacybeleid laten zien wat wij doen om gegevens vertrouwelijk te behandelen en gegevens alleen te gebruiken waarvoor deze zijn verstrekt.

Informatie verstrekking

De gegevens die u aan ons verstrekt per contactformulier, email, schriftelijk of mondeling en die wij in onze registratie hebben opgenomen, zullen wij op uw verzoek, verstrekken. Op uw verzoek zullen wij persoonlijke gegevens verwijderen uit ons adressen bestand.

Onze website gebruikt geen cookies en plaatst dan ook geen bestanden op uw device

Onze website slaat geen persoonlijke gegevens op; IP- adressen worden wel geregistreerd voor het verzamelen van informatie voor statische doelen. Dit betreffen slechts niet-persoonlijke gegevens, waarmee u niet kan worden geïdentificeerd. Deze gegevens gebruiken wij om de website beter af te stemmen op behoeften van de bezoekers. Persoonlijke gegevens kunnen wij gebruiken om u te voorzien van informatie over Brasserie Rodestein.

Persoonlijke en bedrijfsgegevens worden nooit vertrekt voor marketingdoeleinden of andere redenen aan derden. Mochten we hierop willen afwijken, dan zullen wij altijd eerst uw goedkeuring vragen. Totdat wij uw goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat u geen toestemming heeft gegeven. Een gegeven toestemming kunt u altijd intrekken, hetgeen wij zullen respecteren door uw gegevens niet meer voor marketingdoeleinden te gebruiken. Wanneer we besluiten om ons privacybeleid te wijzigen zullen we hier de wijzigingen plaatsen.

"Vragen?"

Voor vragen en inlichtingen kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers. U kunt ook telefonisch contact opnemen of ons een email sturen.

Rodestein

Adres

Ingang en Parkeren Langbroekerweg
ingang tegenover huis Doorn
Parkeren Rodestein

Postadres

Sitiopark 10
3941 PP Doorn

Reserveren - contact

Tel.: 0343 412 409
email: brasserie@rodestein.nl

Open

Wo t/m Zo 12:00 uur tot 22:00 uur
Bestellen:
Wo t/m Zo 12:00 uur tot 19:30 uur