Rodestein

Diner

Koude Voorgerechten

Oesters€ 15,00

Half dozijn oesters, geserveerd op schilfer ijs met citroen en verse peper

Combi salade€ 12,50

Combinatie van gerookte zalm, gerookte paling en rivierkreeftjes, geserveerd met een salade en cocktailsaus

Chèvrevegetarisch € 10,50

Salade van gegratineerde geitenkaas , walnoten en tijmhoning

Forestière Tiède€ 12,50

Gemengde salade met gerookte eendenborst, gekonfijte eendenbout, gebakken paddenstoelen, spekjes, crôutons en notendressing

Rundercarpaccio€ 12,50

Klassiek gerecht van dungesneden gemarineerde ossenhaas met balsamicodressing, pesto, pijnboompitten en schilfers parmezaanse kaas

Soepen

Bospaddenstoelensoep€ 8,50

Licht gebonden bospaddenstoelensoep met truffel

Pot au Feu € 7,50

Dubbelgetrokken runderbouillon met ossenstaart en tuinkruiden

 

Warme Voorgerechten

StokkiYaki€ 12,50

Spies van gegrilde ossenhaaspuntjes met sesam-sojasaus

Truffelrisotto€ 13,50

Truffelrisotto met gebakken patrijs

Vers en eerlijk

Brasserie Rodestein werkt samen met kleinere ambachtelijke leveranciers die dagelijks leveren. Van scharreleieren tot speciaal geselecteerd scharrelvlees, wij werken zoveel mogelijk met huisgemaakte en biologisch verantwoorde producten.
Dagelijks bakken we vers brood naar eigen recept en alle soepen en sauzen zijn huisgemaakt.

Onze gerechten worden regelmatig aangepast aan het seizoen.

Visgerechten

Vispalet€ 23,50

Assortiment van onze verse vissoorten met witte wijnsaus

Catch of the day dagprijs

Variërend visgerecht

 

Sliptong€ 21,50

Drie in de roomboter gebakken sliptongetjes, à La Meunière

Kreeft€ 34.75

Hele gepocheerde verse Canadese kreeft met witte wijnsaus

onze vis...

We ontvangen dagelijks verse vis en er wordt zoveel als mogelijk met duurzaam gevangen of duurzaam gekweekte vis gewerkt

Duurzame vis

Vleesgerechten

Feathersteak€ 22,50

Op lage temperatuur gegaarde rundersucade van het Amerikaanse black Angus rund met eigen jus. Botermals en vol van smaak

Château Briand€ 23,50

Het mooiste van de ossenhaas geserveerd met rode wijnsaus

Op verzoek serveren wij pommes frites of salade à € 2,50

Europees Wild 

Duurzame vis

Hertenbiefstuk€ 22,50

Gebakken hertenbiefstuk met een saus van eigen stoofvlees

Wildzwijn€ 21,50

Gegrilde wildzwijnrugfilet met bospaddenstoelensaus

Wilde Eend€ 21,50

Gebakken wilde eendenborstfilet met pruimensaus

Fazant€ 22,50

Gebraden fazantenfilet en gekonfijte fazantenbout en appel-calvadossaus

Reerug€ 29,50

Rosé gebakken reerugfilet met truffelsaus

Op verzoek serveren wij pommes frites of salade à € 2,50

Over ons vlees

Vlees, wild en gevogelte bestellen wij uitsluitend bij de beste leveranciers, en ook wanneer het wildseizoen in oktober start pakt de chef altijd flink uit met Europees wild.

Nagerechten€ 6,50

Crème Brûléevegetarisch

À la minute gebrande vanille crème

Stoofperenvegetarisch

Gieser Wildemannen met Latte macchiato roomijs

Flensjes

Flensjes met gekonfijte appel, vanille ijs en slagroom

Hazelnotentiramisu

Italiaans dessert van zachte mascarpone met sterke koffie, frangelico, koffielikeur, lange vingers en cacao met chocolade-caramel mousse en hazelnoot

 

IJscoupevegetarisch

3 bolletjes ijs naar keuze met slagroom

Coupe Rodesteinvegetarisch

Boerenjongensijs met chocoladesaus en slagroom

Kaasplateauvegetarisch

Assortiment van kazen met walnoten en druiven (+ € 3,00)

Koffiedessertvegetarisch

Koffie of thee met lekkernijen

Dessertwijnen

Uiteraard serveren we ook een glaasje dessertwijn of port, bijvoorbeeld: Muscat de Rivesaltes; Pedro Ximenez; Banyuls; Kopke L.B.V.; Kopke Colheita

Voor bij de koffie hebben we een lekker likeurtje of digestief.

Adres

Ingang en Parkeren Langbroekerweg
ingang tegenover huis Doorn
Parkeren Rodestein

Postadres

Sitiopark 10
3941 PP Doorn

Reserveren - contact

Tel.: 0343 412 409
email: brasserie@rodestein.nl

Open

Di t/m Zo 12:00 uur tot 21:00 uur
Maandag gesloten behalve feestdagen